Siobhán Kaufman

Loslaten - Olieverf op doek - 160 x 100 cm

Siobhán Kaufman eindigde als tweede bij de schilderwedstrijd van het tv-programma Project Rembrandt. Van de vakjury kreeg zij het compliment dat zij ongetwijfeld de beste portretschilder van alle deelnemers was.
De organisatoren van Good Looking zijn enorm trots dat Siobhán het werk waarmee ze de finale haalde, exposeert op Good Looking.

Rob Teunissen, een van de organisatoren van Good Looking, over de komst van Siobhán: “Toen wij haar werk zagen en de lovende woorden van de vakjury hoorden bij de uitzending van Project Rembrandt, was het meteen duidelijk: Siobhán Kaufman mag op Good Looking niet ontbreken. Gelukkig vindt zij dat zelf ook en is het haar vurige wens dat haar meesterwerk voor een groot publiek te zien is. Dus hangt het prachtige en intieme portret van Siobhán met haar moeder zes weken op onze expositie.”

Siobhán Kaufman

Ander werk van Siobhán

https://www.artstation.com/saideen

Terug naar boven