Tweedaagse workshop boetseren van portretten

Op 21 en 28 mei geeft Jeanne te Dorshorst een tweedaagse workshop boetseren van portretten. De workshop is bedoeld voor wie al eerder met klei hebben gewerkt en het fijne willen weten over het boetseren van een portret.

Beeldhouwer en keramist Jeanne te Dorsthorst uit Haarlo exposeert op Good Looking haar beeld ‘Vlinder’ dat in 2021 werd genomineerd voor De Nederlandse Portretprijs.
Al meer dan 20 jaar houdt Jeanne zich bezig met keramiek. Zij volgde diverse cursussen in vormgeving, technieken en glazuren. In 2007 rondde ze de driejarige keramistenopleiding aan de SBB in Gouda af.

Het maken van keramische objecten is voor Jeanne een manier om bepaalde emoties zoals inkeer, geluk en verwondering vast te leggen in ‘driedimensionale plaatjes’. Zij noemt het zelf ‘momentopnamen’, geluksmomentjes, kleine tafereeltjes van daar waar het leven mooi is.

Klik voor meer informatie over Jeanne te Dorsthorst naar www.keramiekatelierjeandre.nl. Ga voor meer informatie over deze workshop en de mogelijkheid tot aanmelden naar de website van de KunstKring Ruurlo.

Klik op onderstaand pdf-bestand voor het programma.
Workshop Jeanne te Dorsthorst

Terug naar boven