Workshop portretschilderen voor gevorderden

Op 18 juni verzorgt Kunstschilder Gabriëlle Westra uit Heerenveen de workshop portretschilderen voor gevorderden. Gabriëlle neemt deel aan de expositie Good Looking met het mooie – voor De Nederlandse Portretprijs genomineerde - portret ‘Yoshini’.

Gabriëlle behaalde in 2015 haar Master aan de Klassieke Academie voor beeldende kunst in Groningen en studeerde daarna aan de Florence Academy of Art. Haar stijl is klassiek, ambachtelijk, met liefde voor ornamentiek, vaak met 3D-reliëf. Ze gaat voor haar portretten op zoek naar het speciale in ieder mens.

Gabriëlle heeft ruime ervaring in het lesgeven en begeleidt regelmatig mensen bij het vervaardigen van hun eigen kunstwerk. Ze zegt over haar ervaring als docent: “Ik heb het lesgeven in mijn bloed zitten”.

Klik hier voor meer informatie over Gabriëlle Westra.
Meer informatie over de workshop en de wijze van aanmelden staat op de website van KunstKring Ruurlo.

Klik op onderstaand pdf-bestand voor het programma.
Workshop Gabrielle Westra

Terug naar boven