Inrichting expositie nagenoeg afgerond

Fotografie: Louis Swart

Na twee ‘kunstinleverdagen’ en één dag hard werken is de tijdelijke galerie aan de Smidse in Ruurlo nagenoeg ingericht. Good Looking in Ruurlo kan beginnen. Vrijdag 13 mei is de opening (N.B.: voor genodigden), zaterdag 14 mei gaat de expositie voor het reguliere publiek open.

De organisatie is apetrots en vol vertrouwen dat de expositie door veel mensen bezocht gaat worden. We hopen uiteraard dat het bezoekersaantal van de vorige expositie (ruim 3000) gaat worden overtroffen. Aan het aantal catalogi zal het niet liggen; er zijn er 4000 gedrukt.
Net als vorige keer zullen de 1000-ste, 2500-ste en wellicht ook de 4000-ste bezoekers in het zonnetje worden gezet.

Een impressie van de laatste voorbereidingen kun je hieronder bekijken: de inname van de kunstwerken, de inrichting van de ruimte, de briefing van alle vrijwilligers, een paar momenten waarbij je een goede indruk krijgt van al het werk dat is verzet.

Fotografie: Louis Swart

Terug naar boven