Sandra Thie geeft boeiend ‘mini-college’ over portretkunst

Dat Sandra Thie terecht De Nederlandse Portretprijs 2021 won, verbaasde niemand nadat zij had verteld over hoe zij aankijkt tegen het portretteren van mensen. Zij won met haar zelfportret met de titel ‘2020’. Elke kunstenaar heeft zijn en haar eigen manier van werken. Sandra Thie vormt daarop geen uitzondering. Zij vertelde daarover op 22 mei. De tribune in de Dorpskerk was goed gevuld. Er kwamen veel vragen van een geïnteresseerd publiek. Het was een interactieve en informatieve bijeenkomst.

Sandra Thie vertelt over de vele schakeringen wit die ze in de Dorpskerk ziet.

Donderdag 26 mei om 14.30 uur komt Fulco de Vos vertellen hoe hij zich ontwikkelde van autodidact tot winnaar van de Publieksprijs in 2019 met zijn portret ‘De Fysicus’. De presentatie duurt ongeveer 45 minuten. Er is volop ruimte voor vragen.

Iedereen is welkom. De toegang is gratis.
Op de website lees je meer over Fulco de Vos.

Donderdag 26 mei
14.30 uur
Dorpskerk Ruurlo
Aanmelding vóór 25 mei via info@goodlookinginruurlo.nl

Terug naar boven